Összes TOP termék

Apple TV 4K 64GB (2022) (MN873MP/A) Gyártói garancia

 

Szállítási idő: 3-5 munkanap

 

Szállítási díj: 2000 Ft (Budapesten belül: Ingyenes)

Leírás

A tévézés és az Apple legjobbjai a képernyődön.

Díjnyertes Apple Originals-filmeket és ‑sorozatokat, valamint egyéb kedvenceidet is megtalálhatod a Disney+, a Prime Video, a Netflix, az HBO Max1 és más szolgáltatások kínálatából. A szuperszórakoztató játékok mellett a csak az Apple-nél elérhető slágereket is izgalmasabb lesz hallgatni, az App Store-ban pedig több ezer további népszerű alkalmazás vár rád. Az Apple TV 4K-val minden szinten kibővül a tévézés élménye.Apple TV app. Nézd meg, kölcsö­nözd ki vagy vedd meg kedvenc sorozataidat és filmjeidet az alkal­mazás gondosan összeválogatott kínálatából. A kritikusok által el­ismert Apple Originals-filmeket és ‑sorozatokat olyan formában láthatod az Apple TV+‑on, ahogy azokat az alkotók elképzelték. Ráadásul akár hat családtag is használhatja – nem kell hozzá új app, fiók vagy jelszó.Apple TV+. Sorozatok, filmek, gyerekműsorok és sok minden más a tévé és a mozi világának legkreatívabb elméitől, minden hónapban új Apple Originals-tartalmakkal.Apple Music. Több mint 100 millió dal és 30 000 lejátszási lista vár a nagy képernyőn. Dalszöveg nézet­ben szóról szóra követheted és az előadóval együtt énekelheted kedvenc dalaidat.Apple Arcade. Az Apple Arcade-játékok még izgalmasabbak a tévéden. Az Apple Arcade több felhasználóval is használható, így játékosként jobban képben leszel az általad elért szintekkel, a ranglistákkal, valamint a meghívások­kal – és bármikor válthatsz a játékosok között. A kedvenc kontrollereid közül többfélét is csatlakoztathatsz az Apple TV 4K-hoz, például a vezeték nélküli PlayStation-kontrollert is.Fotók. A megosztott iCloud-fotókönyvtárral minden eddiginél könnyebben láthatják egymás fotóit a családtagok – ráadásul közvetlenül a tévén is megjelenítheted őket. Elég hozzá létrehoznod egy megosztott könyvtárat az iPhone‑on vagy az iPaden, majd meghívni a többieket, hogy ők is hozzáadjanak, szerkesszenek vagy töröljenek fényképeket és videókat.

Élethű kép. Észbontóan jó hang.

4K‑s kép. A mélysötét árnyékokat és a ragyogó csúcsfényeket szemet gyönyörködtető részletek teszik teljessé az olyan fejlett HDR-formátumoknak köszönhetően, mint a Dolby Vision – és mostantól a HDR10+.4 Így bármit is nézel, igazán jól mutat majd a legnagyobb képernyődön.Magával ragadó hangélmény. A Térbeli hangzás valós időben hozzád igazítja a részletgazdag Dolby Atmos, illetve 5.1‑es és 7.1‑es hangot, mintha az minden irányból érkezne. Az AirPodsot csatlakoztatva személyre szabott moziélményben lesz részed olyan hangzással, ami követi a fejed mozgását.

Beszéljünk a távirányítóról.

Érintésérzékeny kattintófelület. A sorozatrészek, jelenetek vagy képkockák között körkörös mozdulat­tal lapozhatsz, amire könnyen rááll a kezed. A távirányítóval ki- és bekapcsolhatod a tévét, a bemeneti jelet az Apple TV 4K-ra válthatod, és beállíthatod a hangerőt.Diktálj le bármilyen szöveget, amit begépelnél. Csak tartsd lenyomva a Keresés gombot a táv­irányító oldalán. Akár le is betűzhetsz felhasználóneveket és jelszavakat.

Fények. Kamerák. Okosotthon-vezérlés.

Az Apple TV 4K‑t okosotthonod irányítóközpontjaként használhatod, mellyel automatizálhatod és akár távolról is elérheted a rendszerbe kötött otthoni kiegészítőidet.Minden otthoni eszközöd, egyben. A rendszerbe kötött kiegészítőket egy helyen megtalálod a Vezérlőközpontban. Az Apple TV 4K tökéletes összhangban működik együtt a HomeKit-kompatibilis kiegészítőiddel, és mostantól minden eddiginél több eszközt kapcsolhatsz össze több platformon az új okosotthonszabvány, a Matter-támogatásnak köszönhetően. A távoli hozzáféréssel pedig bárhonnan vezérelheted okosotthonodat az Apple eszközeiden futó Otthon appból.A te otthonod. A te szabályaid. Az Otthon appban beállíthatod, hogy egy kiegészítőd az általad megadott időpontban automatikusan végezzen el egy műveletet, illetve szcenáriókat is létrehozhatsz több kiegészítő együttes vezérléséhez. A mozgásérzékelők bekapcsolnak, amikor lefekszel aludni. Az öntözőrendszer az időjárásnak megfelelően elindul, leáll vagy kihagyja a beállított programot. A lámpák fénye elhalványul, a függönyök pedig behúzódnak, amikor belekezdesz az esti filmbe.Úgy terveztük, hogy védje a személyes adataidat. Otthonod adatainak védelme fontosabb, mint valaha. Ezért az Otthon appban tárolt adataid elolvasásához az Apple‑nek sincs hozzáférése.
Termék részletei
8012
1 hasonló termék ugyanazon kategóriában: