Összes TOP termék

Apple AirPods Pro 2 (2023) Magsafe - USB-C) (Fehér

 

Szállítási idő: 3-5 munkanap

 

Szállítási díj: 2000 Ft (Budapesten belül: Ingyenes)

Leírás

Teljesen újrahangolva

A MagSafe (USB-C) töltőtokos, második generációs AirPods Pro zajszűrése akár kétszer hatékonyabb, mint az előző generációs modellé,1 Átengedési módjával pedig nem maradsz le a körülötted zajló eseményekről. A vadonatúj Adaptív hang dinamikusan a környezetedhez igazítja a zajvezérlést.15 A Beszélgetésérzékelés segít csökkenteni a médiatartalmak hangerejét, és felerősíti az előtted hallható beszédhangokat, amikor kapcsolatba lépsz másokkal.15 Egyetlen fel­töltés akár 6 órás üzem­időt biztosít.6 Az érintés­vezérlés segítségé­vel pedig könnyedén, egy ujj­mozdulat­tal állít­hatod a hangerőt. A MagSafe töltő­tok16 önmagában is lenyűgöző a Precíziós kereséssel,14 a beépített hangszóróval és a pántcsatlakozóval.^

Kitűnő hangminőség

Az elődje tudását túlszárnyaló H2 chip okosabb zajszűrést és térhatású hangzást tesz lehetővé. Az adaptív hangszín­­szabályzás valós időben hangolja a zenét a füledhez, hogy lenyűgözően tiszta hangot élvezhess a hibátlan, erőteljes magas hangoktól a mély, gazdag basszusokig.

Intelligens hang

A korábbinál kétszer hatékonyabb Aktív zajkioltással segít kiszűrni a nemkívánatos zörejeket, hogy ne zavarhassanak, mialatt munkába utazol, vagy amikor koncentrálnod kell. Az Átengedési mód másodpercenként 48 ezer alkalommal szűri és halkítja a kívülről érkező bántó hangokat, így komfortos hangerővel hallhatod mindazt, ami körülötted zajlik. Az Adaptív hang15 pedig dinamikusan ötvözi az Átengedési módot és az Aktív zajkioltást, hogy a legjobb hallgatási élményt nyújtsa minden környezetben.

Személyre szabott hallgatási élmény

Élvezd a testreszabott hangzást. Négy rugalmas szilikon fülharangból – XS, S, M és L – választhatod ki az ideális hangszigetelést és illeszkedést biztosító méretet. A Személyre szabott hangerő idővel a hallgatási preferenciáidhoz igazítja a hangot a különböző környezetekben.15 A Beszélgetésérzékelés automatikusan lehalkítja a lejátszott tartalmat, felerősíti az előtted hallható beszédhangokat, és csökkenti a háttérzajokat.15 A dinamikus fej­követéssel személyre szabott térbeli hangzás precízen helyezi el körülötted a hangelemeket, ezzel rád szabva a hangélményt.? Az adaptív hangszín­szabályzás a füled­hez hangolja a zenét, hogy minden ugyanolyan részlet­gazdagon szólaljon meg minden egyes alkalommal.

Hosszabb aksiüzemidő

Akár 6 órán át hallgathatod kedvenc tartalmaidat egyetlen feltöltéssel, és több mint 30 órán át, ha a MagSafe töltőtok is veled van.? A MagSafe töltőtok Apple Watch- és MagSafe töltővel tölthető. USB-C csatlakozót vagy Qi-tanúsít­vánnyal rendelkező töltőt is használhatsz.

Hatékony töltőtok

A MagSafe töltőtokba a Precíziós keresés14 funkciót támogató U1 chip került. Így megkeresheted, hogy merre van a tok. Ha a közelben vagy, de nem találod, hangot játszhatsz le a beépített hangszórón. A toknak beépített pántcsatlakozója^ is van, hogy a hátizsákodra vagy a táskádra akasztva mindig kéznél lehessen. A por-, izzadság- és vízállóságot garantáló IP54 minősítésnek2 köszönhetően pedig az AirPods Pro és MagSafe töltőtok is ellenáll az elemeknek.

Mesébe illő

A MagSafe (USB-C) töltőtokos, második generációs AirPods Pro még kényelmesebb felhasználói élményt nyújt, mint az eredeti modell. Az érintésvezérléssel a szárról kezelheted a lejátszási funkciókat, és egy könnyed lefelé vagy felfelé csúsztatással állíthatod a hangerőt. A Hang megosztása funkcióval bármilyen két pár AirPods között egyszerűen megoszthatod egy zeneszám vagy tévéműsor lejátszását.3 És, mint mindig, az AirPods Pro mintegy varázsütésre csatlakozik az iPhone-odhoz vagy az Apple Watchodhoz, a hang pedig zökkenőmentesen vált a kedvenc Apple eszközeid között.4

Hangtechnológia:
  • Adaptív hang15
  • Aktív zajkioltás
  • Átengedési mód
  • Beszélgetésérzékelés15
  • Személyre szabott hangerő15
  • Személyre szabott térbeli hangzás
  • Dinamikus fej­követéssel?
  • Adaptív hangszín­szabályzás
  • Szellőzőrendszer nyomás­kiegyenlítéshez 
  • Egyedi tervezésű, nagy kitérésű Apple meghajtó
  • Egyedi tervezésű, széles dinamika­tartományú erősítő
Érzékelők:
  • Kettős mikrofon nyalábformáló technológiával
  • Befelé néző mikrofon
  • Bőrérzékelő
  • Mozgásészlelő gyorsulásmérő
  • Beszédhangészlelő gyorsulásmérő
  • Érintésvezérlés
Chip:
  • Apple H2 fejhallgatóchip
  • Apple U1 chip a MagSafe töltőtokban
Izzadság- és vízálló:
  • Por-, izzadság- és vízálló (IP54): AirPods Pro és töltőtok
Töltőtok:
  • A MagSafe töltőtok USB-C-kábellel, Apple Watch- és MagSafe töltővel, illetve vezeték nélküli Qi-töltővel tölthető
Akkumulátor AirPods Pro:
  • Akár 6 óra zenehallgatás egy feltöltéssel (akár 5,5 óra a Személyre szabott térbeli hangzás és a Fejkövetés használata mellett)6
  • Akár 4,5 óra beszélgetési idő egy feltöltéssel7
AirPods Pro MagSafe töltőtokkal:
  • Akár 24 óra beszélgetési idő8
  • Akár 30 óra zenehallgatás?
  • Ha 5 percre a tokba teszed, körülbelül 1 órán át használhatod zenehallgatásra,1° vagy körülbelül 1 órán át beszélgetésre11
Csatlakoztatás:
  • Bluetooth 5.3 vezeték nélküli technológia
1. Az Aktív zajkioltás mértékét az első generációs AirPods Pro teljesítményéhez mértük.
2. A második generációs AirPods Pro és a töltőtok por-, izzadság- és vízálló a nem vízi sportok és testmozgás közben. A második generációs AirPods Pro és a töltőtok tesztelését ellenőrzött laboratóriumi körülmények között végezték. A termékek az IEC 60529-es szabvány szerint IP54-es besorolásúak. A por-, izzadság- és vízállóság mértéke nem állandó jellemző. A készülék ellenálló képessége a természetes elhasználódás eredményeként csökkenhet. A második generációs AirPods Prót tilos nedves állapotban tölteni; a termék tisztításával és kiszárításával kapcsolatban a következő cikkben találsz részletes információt: 
https://support.apple.com/hu-hu/HT210711.
3. A funkció használatához kompatibilis Apple eszköz szükséges a legújabb operációs rendszerrel.
4. A funkció használatához iCloud-fiók és kompatibilis Apple eszköz szükséges a legújabb operációs rendszerrel.
5. A tényleges méret és tömeg a konfigurációtól és a gyártási folyamattól függ.
6. A tesztelést az Apple 2023 augusztusában végezte a második generációs AirPods Pro, valamint a hozzá tartozó, USB-C csatlakozós MagSafe töltőtok és szoftver prototípusain. Az AirPods Pro kiadás előtti szoftververziót futtató iPhone 15 Pro-prototípusokhoz volt párosítva. A lejátszási lista az iTunes Store kínálatában szereplő 358 egyedi hangfelvételből állt (256 Kb/s, AAC-tömörítés). A hangerő 50%-ra volt állítva, és az Aktív zajszűrés engedélyezve volt. A Térbeli hangzás és a fejkövetés használata mellett 5,5 óra volt a zenehallgatási idő. A tesztelés során zenelejátszással teljesen – az egyik fülhallgató elnémulásáig – lemerítették az AirPods Pro akkumulátorát. Az akkumulátor üzemideje a készülék beállításaitól, a környezeti jellemzőktől, a használat módjától és számos egyéb tényezőtől függ.
7. A tesztelést az Apple 2023 augusztusában végezte a második generációs AirPods Pro, valamint a hozzá tartozó, USB-C csatlakozós MagSafe töltőtok és szoftver prototípusain. Az AirPods Pro kiadás előtti szoftververziót futtató iPhone 15 Pro-prototípusokhoz volt párosítva. A hangerő 50%-ra volt állítva, és az aktív zajszűrés engedélyezve volt. A tesztelés során teljesen – az egyik fülhallgató elnémulásáig – lemerítették az AirPods Pro akkumulátorát egy mobiltelefon-hívással. Az akkumulátor üzemideje a készülék beállításaitól, a környezeti jellemzőktől, a használat módjától és számos egyéb tényezőtől függ.
8. A tesztelést az Apple 2023 augusztusában végezte a második generációs AirPods Pro, valamint a hozzá tartozó, USB-C csatlakozós MagSafe töltőtok és szoftver prototípusain. Az AirPods Pro kiadás előtti szoftververziót futtató iPhone 15 Pro-prototípusokhoz volt párosítva. A hangerő 50%-ra volt állítva, és az aktív zajszűrés engedélyezve volt. A tesztelés során teljesen – az egyik fülhallgató elnémulásáig – lemerítették az AirPods Pro akkumulátorát egy mobiltelefon-hívással. A lemerült AirPods Prót 100 százalékig feltöltötték, majd új telefonhívást indítottak és folytattak addig, amíg az egyik fülhallgató el nem némult. Ezt a ciklust az AirPods Pro és a töltőtok teljes lemerüléséig ismételték. Az akkumulátor üzemideje a készülék beállításaitól, a környezeti jellemzőktől, a használat módjától és számos egyéb tényezőtől függ.
9. A tesztelést az Apple 2023 augusztusában végezte a második generációs AirPods Pro, valamint a hozzá tartozó, USB-C csatlakozós MagSafe töltőtok és szoftver prototípusain. Az AirPods Pro kiadás előtti szoftververziót futtató iPhone 15 Pro-prototípusokhoz volt párosítva. A lejátszási lista az iTunes Store kínálatában szereplő 358 egyedi hangfelvételből állt (256 Kb/s, AAC-tömörítés). A hangerő 50%-ra volt állítva, és az Aktív zajszűrés engedélyezve volt. A tesztelés során zenelejátszással teljesen – az egyik fülhallgató elnémulásáig – lemerítették az AirPods Pro akkumulátorát. A lemerült AirPods Prót 100 százalékig feltöltötték, majd folytatták a lejátszást az egyik fülhallgató elnémulásáig. Ezt a ciklust az AirPods Pro és a töltőtok teljes lemerüléséig ismételték. Az akkumulátor üzemideje a készülék beállításaitól, a környezeti jellemzőktől, a használat módjától és számos egyéb tényezőtől függ.
10. A tesztelést az Apple 2023 augusztusában végezte a második generációs AirPods Pro, valamint a hozzá tartozó, USB-C csatlakozós MagSafe töltőtok és szoftver prototípusain. Az AirPods Pro kiadás előtti szoftververziót futtató iPhone 15 Pro-prototípusokhoz volt párosítva. A lejátszási lista az iTunes Store kínálatában szereplő 358 egyedi hangfelvételből állt (256 Kb/s, AAC-tömörítés). A hangerő 50%-ra volt állítva, és az Aktív zajszűrés engedélyezve volt. Az 5 perces töltéstesztet teljesen lemerült AirPods Próval végezték. A fülhallgatót 5 percig töltötték, majd zenelejátszást folytattak az egyik fülhallgató elnémulásáig. Az akkumulátor üzemideje a készülék beállításaitól, a környezeti jellemzőktől, a használat módjától és számos egyéb tényezőtől függ.
11. A tesztelést az Apple 2023 augusztusában végezte a második generációs AirPods Pro, valamint a hozzá tartozó, USB-C csatlakozós MagSafe töltőtok és szoftver prototípusain. Az AirPods Pro kiadás előtti szoftververziót futtató iPhone 15 Pro-prototípusokhoz volt párosítva. A hangerő 50%-ra volt állítva, és az aktív zajszűrés engedélyezve volt. Az 5 perces töltéstesztet teljesen lemerült AirPods Próval végezték. A fülhallgatót 5 percig töltötték, majd mobiltelefon-hívást folytattak az egyik fülhallgató elnémulásáig. Az akkumulátor üzemideje a készülék beállításaitól, a környezeti jellemzőktől, a használat módjától és számos egyéb tényezőtől függ.
12. A készüléken az iOS, illetve az iPadOS legújabb verziójának kell futnia.
13. Az AirPods Pro a korábbi szoftververziót futtató Apple eszközökkel, valamint nem Apple eszközökkel is használható Bluetooth-fülhallgatóként, de ilyen esetben a funkciói csak korlátozott mértékben működnek.
14. A Precíziós keresés használatához U1 chipes iPhone szükséges. Elérhetősége térségenként eltérő lehet.
15. iOS esetében: iOS 17 vagy újabb operációs rendszert futtató, második generációs vagy újabb iPhone SE-n, iPhone XS-en és iPhone XR-en érhető el a legújabb firmware-rel rendelkező második generációs AirPods Pro használatakor.
iPadOS esetében: iPadOS 17 vagy újabb operációs rendszert futtató, második generációs vagy újabb 12,9 hüvelykes iPad Prón, 10,5 hüvelykes iPad Prón, első generációs vagy újabb 11 hüvelykes iPad Prón, harmadik generációs vagy újabb iPad Airen, hatodik generációs vagy újabb iPaden és ötödik generációs vagy újabb iPad minin érhető el a legújabb firmware-rel rendelkező második generációs AirPods Pro használatakor.
macOS esetében: macOS Sonoma vagy újabb operációs rendszert futtató 2018-as vagy újabb MacBook Airen, 2018-as vagy újabb MacBook Prón, 2019-es vagy újabb iMacen, 2017-es iMac Prón, 2018-as vagy újabb Mac minin, 2022-es Mac Studión, illetve 2019-es vagy újabb Mac Prón érhető el a legújabb firmware-rel rendelkező második generációs AirPods Pro használatakor.
16. A MagSafe-töltéshez kompatibilis MagSafe töltő szükséges. A vezeték nélküli töltéshez Qi szabványú vezeték nélküli töltő szükséges. A második generációs AirPods Pro töltőtokja az Apple Watch töltőjével és USB-C csatlakozón keresztül is tölthető.
17. A kompatibilis appokban érhető el a legújabb firmware-rel rendelkező harmadik generációs AirPods, első és második generációs AirPods Pro és AirPods Max használatakor.
o A funkció használatához megfelelő hardver és szoftver szükséges. A funkció a kompatibilis tartalmakkal és a támogatott alkalmazásokban működik. Nem minden tartalom érhető el Dolby Atmos hangzással. A Térbeli hangzás funkcióhoz tartozó személyes profil létrehozásához TrueDepth kamerás iPhone szükséges. A profil szinkronizálódni fog a felhasználó legújabb operációs rendszert futtató Apple készülékei között a következő rendszereken: iOS, iPadOS, macOS és tvOS.
oo A harmadik generációs AirPods izzadság- és vízálló a nem vízi sportok és testmozgás közben, emellett IPX4-es besorolású. Az izzadság- és vízállóság mértéke nem állandó jellemző.
Termék részletei
9822

Adatlap

Szín
Fehér
3 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: