Összes TOP termék
  • Új

D-Link DCS-8300LHv2 Full HD Indoor Camera - Fehér

 

Szállítási idő: 3-5 munkanap

 

Szállítási díj: 2000 Ft (Budapesten belül: Ingyenes)

Leírás

Ismerje meg a D-Link Full HD Kültéri Wi-Fi Biztonsági Kamerát

Fokozza otthona vagy vállalkozása biztonságát a D-Link DCS-8302LH modelljével, amely nem csupán egy biztonsági eszköz, hanem egy igazi technológiai csoda, amelyet könnyedén integrálhat a modern otthoni hálózatba.

Tulajdonságok és technikai specifikációk

Ez a Full HD felbontású (1920 x 1080 pixel) kamera tiszta és részletgazdag képet biztosít, így semmi sem marad rejtve a szeme elől, akár nappal, akár éjszaka. A készülék beépített infravörös éjjellátó funkciója akár 5 méteres távolságig képes éles képet adni teljes sötétségben is, így éjszaka is biztos lehet benne, hogy minden a szeme láttára történik.

Az IP65 tanúsítvánnyal rendelkező, időjárásálló kivitelezés biztosítja, hogy a kamera kültéren is tökéletesen működjön, akár eső, akár hó ellenálló képességgel bírjon. A vezeték nélküli kapcsolat (Wi-Fi) révén pedig könnyedén telepíthető bárhol, ahol Wi-Fi lefedettség áll rendelkezésre, így nem kell komplikált kábelhúzással bajlódnia.

A kamera modern H.264 tömörítési technológiát használ, amely optimalizálja a sávszélesség-használatot és a tárolást, miközben fenntartja a kiváló képminőséget. Emellett microSD kártyahely is rendelkezésre áll a helyben történő rögzítéshez, amely akár 256 GB tárolókapacitással is bővíthető.

Érdekességek a gyártóról

A D-Link egy vezető hálózati megoldásokat nyújtó vállalat, amely kiemelt figyelmet fordít a felhasználóbarát technológiai megoldásokra. A biztonsági kameráik folyamatos innovációval és megbízhatósággal tűnnek ki a piacon, amelyet a DCS-8302LH modell is kiválóan képvisel.

További tudnivalók és tippek

Ez a kamera tökéletes választás lehet azok számára, akik nem csak megfigyelni, hanem aktívan megelőzni is szeretnék a lehetséges biztonsági réseket. A DCS-8302LH modell támogatja a mozgásérzékelést, és képes értesítéseket küldeni közvetlenül a mobiltelefonra, amennyiben bármilyen aktivitást észlel. Ezáltal, akár távol is van otthonától, mindig naprakész lehet az ott történtekkel kapcsolatban.

A könnyű telepítés és kezelhetőség révén ideális választás lehet minden technológiával kevésbé ismerős felhasználó számára is. A kamera beállítása egyszerű, és a D-Link dedikált mobil alkalmazása segítségével a felügyelet mindig csak egy érintésre van.

Összefoglalva, a D-Link DCS-8302LH a tökéletes kombinációja a magas technológiai sztenderdeknek és a felhasználóbarát dizájnnak, amely kiemelkedő biztonsági megoldást nyújt mind otthoni, mind üzleti környezetben.

Termék Specifikációk:

  • Felbontás: 1080p (1920 x 1080)
  • Lencse: 3 mm, F2.4
  • Micro SD kártyával bővíthető: max 256 GB
  • Kétirányú audio támogatása
  • Audio kodek: MPEG-2 AAC LC
  • Wi-Fi: 802.11n/g, 2.4 GHz
  • Wi-Fi biztonság: WPA3
  • Bluetooth: Bluetooth Low Energy 4.0


Termék részletei
11518

Adatlap

Szín
Fehér