Összes TOP termék

Huawei Watch 4 Active - Fekete

 

Szállítási idő: 3-5 munkanap

 

Szállítási díj: 2000 Ft (Budapesten belül: Ingyenes)

Leírás

Kiváló minőségű dizájn

A Huawei Watch 4 prémium rozsdamentes acélból készült, fényes fekete felülettel, amely elegáns és időtlen megjelenést kölcsönöz neki, ugyanakkor biztosítja a tartósságot is. A selymesen sima 1,5 hüvelykes LTPO AMOLED kijelző jól olvasható nappali és éjszakai fényben is.

Technológia az Ön egészségéért

Ez az okosóra sokoldalú egészségfigyelő funkciókat kínál, amelyek segítségével jobban nyomon követheti és kezelheti jólétét. Az olyan funkciók, mint a pulzusszám figyelése, a vér oxigénszintjének követése, a stresszfigyelés, az alváselemzés és az edzés, átfogó áttekintést nyújtanak egészségi állapotáról.

Változatos sportolási módok

A Huawei Watch 4 több mint 100 edzésmódot kínál, amelyek lehetővé teszik a megfelelő edzés kiválasztását preferenciái és igényei alapján. Csatlakoztatható a Huawei Health alkalmazáshoz is, amely segít nyomon követni és elemezni az edzésadatokat.

Hosszú élettartamú akkumulátor

Az okosóra nagy teljesítményű akkumulátorral és energiahatékony technológiával van felszerelve, így akár 3 napig is használható rendszeres használat mellett, újratöltés nélkül. Vízálló kialakítása biztosítja, hogy úszás közben vagy esős időben is viseld. Az ultra-hosszú akkumulátor-üzemidővel ideális körülmények között akár 14 nappal is meghosszabbíthatja az akkumulátor élettartamát. Nem ideális körülmények között azonban körülbelül 8 napos kitartásra lehet számítani.

Kapcsolattartás az életeddel

Az okosóra Bluetooth funkciója lehetővé teszi, hogy okostelefonjához csatlakoztassa az értesítéseket, vezérelje a zenét stb. A WiFi kapcsolat internet-hozzáférést biztosít, ha telefonja nem elérhető. Az NFC érintésmentes kapcsolatot tesz lehetővé, a GPS pedig helyalapú szolgáltatásokat és pontos útvonalkövetést tesz lehetővé edzés közben.

Médiaélmény a csuklóján

A Huawei Watch 4 bárhol és bármikor szórakozást kínál. Zenét hallgathat közvetlenül az órájáról, akár Bluetooth fejhallgatón, akár a beépített hangszórón keresztül.

Személyre szabott légzőgyakorlat funkció

A beépített légzőgyakorlat funkció segít javítani a légzési technikán, ami viszont segít ellazulni és csökkenteni a stresszt.

Vízállóság 50 méterig
Az okosóra 5 ATM vízállósági besorolással rendelkezik, így víztestek közelében és medencében is viselheti a Huawei Watch 4-et, mivel 50 méterig vízálló. Ez azt jelenti, hogy viselheti úszás közben vagy egyszerűen a vízállóság és a kényelem érdekében.

A Kompatibilitás
A Watch 4 kompatibilis az Android 6.0 vagy újabb és az iOS 9.0 vagy újabb verziókkal. Ez azt jelenti, hogy az okosórát Android és iOS eszközökhöz is csatlakoztathatja, amelyek operációs rendszerének verziója megegyezik az említett szintekkel vagy annál újabbakkal.

Termék Specifikációk:

Stílus: Hétköznapi
Kompatibilis operációs rendszer: Android, iOS
Operációs rendszer: Huawei Lite OS
Kijelző mérete: 1.50"
Kijelző felbontása: 466 x 466
Kapcsolat: Bluetooth 5.2, NFC
eSIM: Nem

Beépített szenzorok:
Fényérzékelő
Giroszkóp
Geomagnetikus érzékelő
Hőmérsékletmérő
Magasságmérő
SpO2
Optikai pulzusmérő
Vérnyomásmérő
Iránytű

Funkciók:
Hangszóró
Mikrofon
EKG
Alvás megfigyelés
GPS nyomonkövetés
Női egészségügyi nyomonkövetés
SPO2
Hívások kezelése
Hőmérséklet
Aktivitásmérő
Alkalmazás értesítések
Emlékeztetők
Stresszkövetés
Úszási funkciók
Vérnyomás mérés
Zenevezérlés
Gyorsulásmérő

Védelem: 5 ATM
Autonomia: 72 óra
Töltés: Vezeték nélküli
Eredeti karpánt színe: Fekete
Eredeti karpánt anyaga: Szilikon
Súly (bruttó): 48 g
Termék részletei
8639

Adatlap

Szín
Fekete
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: