Összes TOP termék

Samsung SM-R400 Galaxy Buds FE - Fehér

 

Szállítási idő: 3-5 munkanap

 

Szállítási díj: 2000 Ft (Budapesten belül: Ingyenes)

Leírás

A kiváló hangzás az ő asztala!

A Galaxy Buds FE kompakt és ergonomikus kialakításának köszönhetően rendkívüli hallgatási élményt nyújt számodra. Zárd ki a nemkívánatos zajokat az Aktív zajszűréssel, szabd személyre az illeszkedését a különböző fülharangokkal, és szinkronizáld zökkenőmentesen a Samsung Galaxy készülékeiddel. Tapasztald meg a kiváló hangzást, amely valóban rád van szabva!

Időtálló színek, amelyek bármilyen zenéhez illenek!

A szürke és a fehér két időtlen szín, amellyel mindig stílusos maradhatsz. Jól passzolnak a mindennapi öltözetedhez, így minden alkalomra megfelelő választások.

Kapcsold ki a világot a nagy teljesítményű Aktív zajszűrés (ANC) segítségével!

Zaj kikapcsolva, a világod bekapcsolva! Az Aktív zajszűrésnek köszönhetően azonnal egyedül maradhatsz a zenéddel egy csendes térben. Tartsd távol a zavaró tényezőket, és merülj el a tiszta hangzásban!

Csend egy ujjnyomásra!

Kapcsold be vagy ki az Aktív zajszűrést egyszerűen az érintőfelület nyomva tartásával! Ha beszélgetni szeretnél a melletted lévő barátoddal, a Környezeti hang mód kiválasztásával anélkül is hallhatod őt, hogy ki kellene venned a fülhallgatódat.

Hosszantartó akkumulátor

Kompakt méret, mégis nagy teljesítmény. Az akkumulátor egyetlen feltöltéssel akár 30 órán át is bírja, így egész nap lépést tart a hosszú zene lejátszási listáiddal, podcastokkal vagy közösségi médiás videókkal.

Legyél hallható zaj mellett is!

A hang megszakítás nélkül követ téged, amikor más Samsung Galaxy készülékekkel párosítod a fülhallgatódat érintéssel, Bixby-vel vagy az Auto Switch segítségével. A hang még akkor is veled marad, amikor a Smart View segítségével átváltasz az okostelefonodról a tévédre, így a nagyobb képernyőn folytathatod a műsorod nézését anélkül, hogy egy pillanatról is lemaradnál.

Szia Bixby, játszd le a kedvenc számom!

Kapcsold be a Bixby Voice ébresztési módot, és használd a hangodat az időjárás ellenőrzésére, dalok keresésére, üzenetek küldésére barátaidnak és még sok másra. Egyszerűen csak mondd azt, hogy "Szia, Bixby", és kérd meg Bixby-t, hogy tegye meg helyetted.

*A Bixby szolgáltatás elérhetősége országonként, szolgáltatónként és eszközönként eltérő lehet.**A Bixby funkciók teljes körű működéséhez a Galaxy Buds FE-t egy mobilinternettel vagy Wi-Fi kapcsolattal rendelkező okoseszközhöz kell csatlakoztatni; Samsung fiókba való bejelentkezés is szükséges hozzá. ***A Bixby-funkciók és tartalomszolgáltatók elérhetősége országonként vagy nyelvenként eltérő lehet; Bixby csak bizonyos nyelvek akcentusait és dialektusait ismeri fel. Angol (Egyesült Királyság), Angol (USA), Francia (Franciaország), Német (Németország), Olasz (Olaszország), Koreai (Dél-Korea), Kínai Mandarin (Kína), Spanyol (Spanyolország) és Portugál (Brazília).

Főbb Termékjellemzők:
  • Aktív zajszűrés (ANC)
  • Kényelmes forma a kényelmes és stabil illeszkedésért
  • Akár 6 órányi folyamatos lejátszás
  • Kiváló hangminőség három mikrofonnal
  • Automatikus váltás a csatlakoztatott Samsung készülékek között
  • Könnyű megtalálás a SmartThings Find, Galaxy Buds FE3 segítségével
  • Stílusos töltőtok, kábellel újratölthető
Termék részletei
9539

Adatlap

Szín
Fehér
8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: