Összes TOP termék

Xiaomi Smart Band 7 - Fekete

 

Szállítási idő: 3-5 munkanap

 

Szállítási díj: 2000 Ft (Budapesten belül: Ingyenes)

Leírás

Túl csodálatos ahhoz, hogy kihagyjuk. 1,62 hüvelykes AMOLED kijelző.

A csodálatos, nagy AMOLED kijelző a csuklóján debütál, megkönnyítve az olvasást és a vezérlést. Mindent részletesen bemutatunk nagy felbontásban. Még jobb, hogy a mindig bekapcsolt módnak köszönhetően a csukló felemelése vagy az ujjai használata nélkül is leolvashatja a dátumot és az időt.

Fejlett felhasználói felület.

Minden felhasználói felületet újraterveztünk és továbbfejlesztettünk, így a legfontosabb információkat és számokat kiemeltük az Ön számára. Röviden, a felületek világosabbak és egyszerűbbek.

Új számlapok.

100+ dinamikus számlap. A fejlettebb grafikai megjelenítésnek és a simább animációs effektusoknak köszönhetően mind az exkluzív dinamikus sávfelületek, mind a testreszabottak jobbak lettek. Az albumodból a kedvenc fotód mindig be van kapcsolva az AOD mindig bekapcsolt móddal.

Több lehetőség, több motiváció.

110+ sportmód támogatása. A sportolási módok széles választéka segít nyomon követni az elégetett kalóriákat, a pulzusszám változásait és az edzés időtartamát.

5 ATM vízállóság*.

Támogaja a medencés úszást, a sznorkelezést és a 4 általános úszási stílus intelligens felismerését.

Egész napos SpO2 monitorozás.

A vér oxigéntelítettsége (SpO2) a személy általános egészségi állapotának kulcsfontosságú mutatója, amely tükrözi a vér oxigénszintjét. A Xiaomi Smart Band 7 rezgéssel figyelmezteti Önt, ha a vér oxigénszintje túl alacsony (<90%), hogy megvédje Önt a lehetséges egészségügyi kockázatoktól.

Egész napos pulzusfigyelés.

A Xiaomi Smart Band 7 egész nap nyomon követi valós idejű pulzusszámát, és precíz értékeléseket ad könnyen olvasható grafikonokon. Az aktivitásmérő rezgéssel figyelmeztet, ha a pulzusszáma kiesik a biztonságos zónából.

Alvásminőség-követés.

Az aktivitásmérő gondosan és pontosan figyeli az alvási szokásait. Részletes statisztikákat találhat a mély alvásról, a könnyű alvásról és a REM* fázisról okostelefonján, hogy segítsen megérteni az alvás minőségét.(*REM: a funkció használatához be kell kapcsolnia a speciális alvásfigyelést a Mi Fitness további beállításaiban)
Termék részletei
7632

Adatlap

Szín
Fekete
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: