Összes TOP termék

Xiaomi Mi Outdoor Camera AW200 - Fehér

 

Szállítási idő: 3-5 munkanap

 

Szállítási díj: 2000 Ft (Budapesten belül: Ingyenes)

Leírás

Nappali nagyítás elmosódás nélkül, éjszakai színmegőrzés

A Xiaomi Outdoor Camera AW200 1920x1080p-es nagy felbontással rendelkezik a garantált képminőség, a digitális zoom és a részletnagyítás érdekében. Az F1.6 nagy rekesznyílás is segít a fényfelvétel növelésében és javítja a kép átláthatóságát. Képes ultragyenge megvilágításban is színes éjszakai felvételre, hogy rendkívül gyenge fényviszonyok között is láthasd a nappali színeket.

Tisztán lát a koromfekete éjszakában, zavaró vörös pontok nélkül

A továbbfejlesztett infravörös éjszakai felvétel lehetővé teszi, hogy koromsötét körülmények között is tisztán láss. Nincs látható vörös pont megvilágítás a 940nm-es LED-ekkel és aktivált éjszakai felvevéssel. Fokozott teljesítmény a 850nm-es LED-ekhez képest. Igazi infravörös éjszakai mód.

Bárhol használható beltéri és kültéri megfigyeléshez

A Xiaomi Outdoor Camera AW200 IP65 por- és vízálló, és professzionális vízálló hangszóróval, mikrofonnal és hálózati aljzattal rendelkezik. Helyezd el bárhová, ahová csak akarod, anélkül, hogy féltened kellene az elemektől. A kompakt helyigénye lehetővé teszi a beltéri használatot is.

Kétirányú hanghívás tiszta hangzással

Beszélj és kommunikálj úgy, mintha szemtől szemben állnál valakivel. A kétirányú hangkommunikációval akár 5 méteres távolságig is használhatod.

Értesítést kapsz okostelefonon, ha a szokványostól eltérő viselkedést észlel

Az MI emberfelismerő technológia kiszűri a nem emberi mozgások által okozott nem kívánt riasztásokat. Amikor egy személyt észlel, értesítést küld az okostelefonodra a biztonság érdekében.

Könnyen telepíthető, szabadon álló, falra vagy mennyezetre szerelhető

Az okos kialakításnak és a rugalmas alapnak köszönhetően igazi beltéri és kültéri kamera. Akár a kerítés mellett, a bejárati kapu felett, a kandallón vagy a mennyezeten, minden elképzelhető helyen elhelyezheted bent vagy kint.

Időzített fényképezés, személyre szabott hangok, még több szórakozás

A kamerával készíthetsz time-lapse felvételeket a virágzásról vagy a napfelkeltéről és napnyugtáról. A személyre szabott hangok funkcióval a kamera automatikusan lejátssza a személyre szabott hangfelvételeket, amikor mozgó tárgyakat érzékel.

Több helyen történő tárolás és Mi Security Chip egyedi azonosítóval

A helyi Micro SD kártya és a felhőalapú tárolás két különböző tárolási megoldást kínál. A magánélet és az adatok biztonságának garantálása érdekében a kamera a Mi Security Chipet használja, amely egyedi privát kulccsal és tanúsítvánnyal rendelkezik, így garantálja a biztonságos adatkommunikációt és tárolást.

Működik az Alexával és a Google Home-mal

A kamera összekapcsolható az Alexa vagy a Google okoskijelzőjével, hogy a felügyeleti felvételeket az eszközödön megtekinthesd, és hanggal be- és kikapcsolható.

Termék Specifikációk:
  • Tápegység: 5V / 1A
  • Rekeszérték: F1.6
  • Videókódolás: H.265
  • Felbontás: 1920×1080 pixel
  • Látószög: 120°
  • Vezeték nélküli kapcsolat: Wi-Fi IEEE 802.11b / g / n 2,4GHz-es frekvencia
  • Bővíthetőség: Micro SD kártya
Termék részletei
8909

Adatlap

Szín
Fehér
2 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: