Összes TOP termék

OnePlus Buds Pro 2R - Fehér

 

Szállítási idő: 3-5 munkanap

 

Szállítási díj: 2000 Ft (Budapesten belül: Ingyenes)

Leírás
Zökkenőmentes csatlakoztathatóság: Azonnali párosítás a OnePlus okostelefonnal, amint kinyitja a töltőtok fedelét. A Google Fast Pair funkcióval is rendelkezik, amely megkönnyíti az Android telefonok csatlakoztatását. A fülhallgató funkcióinak használatához frissítse a Wireless Earphones APP vagy a OnePlus Buds APP alkalmazást a Google Play legújabb verziójára.

A Dynaudio-val közösen készített: Segít az optimális hallgatási élmény elérésében. Intelligens jelenet zajszűrés 2.0: Akár 48 dB Ultra-széles frekvenciájú zajszűrő rendszer személyre szabott ANC-vel.

Gondtalan akkumulátor-élettartam: Akár 40 óra akkumulátor gyorstöltéssel 10 perc, 3 órás használathoz bekapcsolt ANC mellett. Teljesen feltöltött fülhallgató: akár 6 óra (zenelejátszás; ANC BE); legfeljebb 9 óra (zene lejátszása; ANC kikapcsolva).

OnePlus Audio ID2.0: Testreszabhatja hangját egyszerű hallgatási teszttel az első beállításkor. Ez az egyedi hallásprofil azonosító lehetővé teszi, hogy az enyhe halláskárosodás és a kapcsolódó hallási hiányosságok kompenzálásával a számára legoptimálisabb hallásélményt élvezze.

Erőteljes, átütő basszus tiszta énekhanggal: Engedje el a basszust, és hallgasson tiszta énekhangot a kettős 11 mm-es + 6 mm-es kettős meghajtóval, amely precízen megnövelt hangprofilt biztosít, amely megmozgatja Önt.
3Mic AI a jobb hívás- és zajszűrés érdekében. IP55 Víz-, por- és izzadságálló.
Termék részletei
9744

Adatlap

Szín
Fehér