Összes TOP termék

Suunto 7 - Grafitszürke-Réz SS050382000

 

Szállítási idő: 3-5 munkanap

 

Szállítási díj: 2000 Ft (Budapesten belül: Ingyenes)

Leírás
A zsúfolás és elfoglalt életünkben a napi edzés egyre nehezebbé válik. A Suunto 7 órát az aktív mindennapi életedhez tervezték, hogy a lehető legtöbbet hozza ki időből. Egy intelligens óra, amely zökkenőmentesen képes lépést tartani az aktív mindennapi élettel és a sportos éneddel is. Egyesíti a Suunto sokoldalú sportélményét a Google Wear OS intelligens funkcióival.

Sokoldalú sportélmény

Kövesd nyomon edzésedet és testmozgásodat. Egyszerűen, egygombos hozzáféréssel kezelhető a 70+ sportmód, GPS használat és csukló alapú pulzusmés.

Ossza meg edzéseidet és statisztikáidat

Csatlakozzon olyan népszerű szolgáltatásokhoz, mint a Strava, Endomondo és a TrainingPeaks, vagy a Suunto egydei alkalmazásához.

Fedezze fel új helyeket

Készísd el saját útvonalaidat az ingyenes offline térképekkel, vagy kövesse a legnépszerűbb útvonalakat a beépített hőtérképekkel.

Legyél naprakész a Google által nyújtott Wear OS segítségével

Ellenőrizd a következő találkozódat vagy a tennivalók listáját, nézze meg hívásaidat, üzeneteidet, és fizess gyorsan és egyszerűen - mindezhez csak Suunto 7 órádra van szükséged.

Zene, amely motivál

Hallgassa meg zeneszámadat - irányítsd kedvenc zenéidet a csuklódról.

Tedd egyedivé órádat

Testreszabhatod órádat különböző óraszámlapokkal, cserélhető szíjjakkal, személyre szabott sportmódokkal, és kedvenc alkalmazásaiddal amit letölthetsz a Google Play™-ről.

PÁRATLAN TARTÓSSÁG

A Suunto 7 óra sportolók igényeidhez lett kialakítva és megépítve. A Suunto használhatóságát belső vizsgálati csoportja és a világ minden tájáról származó sportolók több ezer óráján keresztül tesztelték a legkeményebb körülmények között. A Suunto 7 órát Finnországban tervezték és tesztelték. Ütés-, víz- és szennyeződésmentes, az óra esőben, sárban vagy hóban is könnyedén működik. Mivel fizikai gombokkal rendelkezik, így kesztyűben is könnyen használható. Éles, nagy felbontású érintőképernyőjét karcálló Gorilla® üveg védi.

FÓKUSZ A SPORT - KÖVESD EDZÉSEIDET GYORSAN ÉS PONTOSAN

A Suunto 7 összes sportfunkciója egyetlen gombnyomással elérhető. Válassz a 70+ sportmód közül, használd a pontos GPS és a csukló pulzusmérést. Azonnal ellenőrizheted az órán az aktivitást, a napi lépéseket és a kalóriát. Könnyedén megoszthatod edzéseidet a Suunto alkalmazásban, vagy más sport alkalmazásokba mint példáúl a Strava, Endomondo és a TrainingPeaks.

FELFEDEZÉSRE TERVEZVE

Fedezze fel a világot ami körbevesz - az ingyenes, offline térképekkel, a részletes terep nézettel, pályákkal és kontúrvonalakkal. A térképeket edzés közben bármikor könnyedén, egy gombnyomással megnézhet, ellenőrizheted. Beépített hőtérkép segítségével felfedezheted a legnépszerűbb útvonalakat, melyet 15 sporttevékenységhez (beleértve a futást, az úszást és a kerékpározást) hozzáköthetsz. A helyi offline térképek és hőtérképek automatikusan letölthetőek Wi-Fi mód segítségével. Az offline térképek segítségével mindig megtalálhatod megismerheti a legjobb edzési útvonalakat, még akkor is, ha telefonod nincs nálad, vagy csak nincs megfelelő hálózati kapcsolat.

ÉLVEZZE ÉS KÖNNYÍTSE MEG A MINDENNAPOKAT

Használd egész nap a kényelmes és intelligens okosóra funkcióidat. A Suunto 7 a egyik legokosabb sportóra a Google Wear operációs rendszerének köszönhetően. Tölsd le kedvenc alkalmazásaidat, kövesd találkozóidat vagy feladatlistádat, nézd meg híváslistádat, beérkező értesítésidet. Könnyísd meg vásárlásaidat a biztonságos Google Pay™ alkalmazás segítségével.

A Google Pay és a Google Assistant elérhetősége nyelvenként és országonként eltérő.

NAPI TEVÉKENYSÉGEK

Minden lépés számít. A Suunto 5 nem csak nyomon követi a sportot, a napi tevékenységet, hanem a stresszszintet és az alvás minőségét is figyeli. A Suunto 5 óra naprakészen tart, figyeli, hogy a nap folyamán milyen mértékű volt a stressz és mikor fogynak el az erőforrások így megadva az edzés megfelelő intenzitását. A Suunto 5 betekintést nyújt pihenésedbe is, hogy mennyire volt jó és milyen hosszú ideig aludtál, megbizonyosodva arról, hogy jól pihensz a megfeelelő regenerációd érdekében.

Termék Specifikációk:

Lünetta anyaga: rozsdamentes acél
Üveg anyaga: Gorilla üveg
Óraház anyaga: üvegszállal megerősített poliamid
Szíj anyaga: szilikon
Súly: 70 g
Csukló méretek: 130-230 mm
Szíj szélessége: 24 mm
Beépített csukló pulzusmérés: igen
Testreszabható óralap megjelenés: Suunto tervezett + számos opció Google Play™-en keresztül
Érintő képernyő lezárás: igen
Érintő képernyő: igen
Színes kijelző: igen
Rezgő figyelmeztetés: igen
Automatikus nyári időszámítás: igen
Vízállóság: 50 m (ISO 6425 szerint)
Akkumulátor típus: újratölthető lítium-polimer
Frissíthető Firmware: vezeték nélkül
Idő, dátum: igen
Ébresztő: igen
Duális idő: igen
Automatikus idő (időtartás): igen
Visszaszámlálás időzítő: igen
Stopper: igen
Nyelvek: EN, CS, DA, DE, ES, FI, FR, IT, JA, KO, NL, NO, PL, PT, RU, SV, TH, TR, ZH-HANS, ZH-HANT
Háttérvilágítás: igen
Állítható kijelző fényerő: manuális és automatikus
Kijelző fényerő: 1000 nit-ig
Gomb lezárás: edzés közben
Kijelző típusa: AMOLED
Kijelző felbontása: 454 x 454
Akkululátor töltöttség kijelző: százalék/ikon
Metrikus és imperiális mértékegység: igen
Termék részletei
9649

Adatlap

Szín
Grafitszürke-Réz