Összes TOP termék
 • Új

Xiaomi Haylou Watch LS16 RT3 Plus - Ezüst

 

Szállítási idő: 3-5 munkanap

 

Szállítási díj: 2000 Ft (Budapesten belül: Ingyenes)

Leírás

1,43" AMOLED kijelző.

A 466x466 pixeles és példátlanul tiszta képminőségű, nagyméretű, 1,43 hüvelykes AMOLED kerek képernyő pontos és tiszta megjelenítést biztosít bárhol és bármikor. Kiváló fémkerettel és matt eljárással a Haylou Solar Plus RT3 okosóra korrózióálló és kopásálló, és megfelelően illeszkedik a csuklójához.

Sokoldalú óraszámlapok.

Mutassa meg stílusát.
Válasszon az alkalmazásban több mint 100 különböző témájú óralap közül. Egyéni óralapok is elérhetők, így kiválaszthatja a hangulatához és öltözékéhez tökéletesen illő számlapot.

Bluetooth telefon.

Hívás-mentesítse a kezét.
Csak emelje fel a csuklóját, hogy edzés vagy főzés közben könnyedén válaszoljon a hívásokra, és maradjon online bármikor és bárhol.

105 Sport üzemmód.

Az Ön edzőtársa.
A nagy hatékonyságú mozgásérzékelő több mint 100 edzésmódot támogat. Ez egy mindenre kiterjedő edző a csuklódon, és segít abban, hogy kihívást jelentsen számodra.

SpO2 követés.

A vér oxigénszintjének folyamatos ellenőrzése.
A nagy intenzitású edzés vagy munka utáni álmosság és fáradtság a szervezet oxigénhiányos állapotának jele. Emelje fel a csuklóját, hogy ellenőrizze a vér oxigénszintjét, és tartsa ellenőrzés alatt az egészségét. * A megfigyelési adatok és eredmények csak referenciaként szolgálnak, nem diagnózis vagy kezelés.

Egész napos pulzusszám-ellenőrzés.

Jól ismeri minden szívverését.
A Haylou Solar Plus RT3 okosóra támogatja a 24 órás pulzusszám-monitorozást, a pulzusgörbék valós idejű generálását és a rendellenes pulzusszámra való figyelmeztetést, így mindig nyugodt lehetsz. * A monitorozási adatok és eredmények csak referenciaként szolgálnak, nem diagnózis és kezelés céljából.

Az alvásminőség monitorozása az optimális teljesítményért.

A jó alvás a modern világban kiemelt fontosságú. Ezért a Haylou Solar Plus RT3 rögzíti a különböző alvási szakaszokat, így többet tudhat meg arról, hogy mi történik alvás közben, és jobban kialakíthatja egészségesebb alvási szokásait.

Stressz szint megfigyelése.

A szorongás enyhítése.
Fizikai és mentális állapot valós idejű észlelése stressz esetén. A légzésgyakorlási útmutató segítségével beállíthatja a légzési ritmust, és segíthet a kihívásoknak megfelelni.

Menstruációs ciklus kezelése.

A Haylou Solar Plus RT3 a menstruációs és peteérési időszakok egyérintéses nyilvántartásával rendelkezik. Intim emlékeztetőket is tud nyújtani.

IP68 professzionális vízállóság.

Tartósságra tervezve.
A Haylou Solar Plus RT3 okosóra IP68-as vízállósággal rendelkezik. Nem kell leveni kézmosáskor, így könnyedén megbirkózhat az edzés közbeni izzadással vagy az esővel. * Megfelel a mindennapi vízálló igényeknek, és viselhető és használható edzések (izzadságnak kitett), esős napok és kézmosás közben is. Kérjük, ne viselje úszáshoz, zuhanyozáshoz, szaunázáshoz, szörfözéshez és egyéb nagy sebességű vízi tevékenységekhez. A készülék folyadékba merülése által okozott károkat, amikor nem megfelelő forgatókönyv szerint használják, a garancia nem fedezi.

Termék Specifikációk:
 • Érzékelő: Szívritmus-érzékelők, vér oxigénérzékelők, gyorsulásérzékelők
 • Bluetooth kapcsolat: Bluetooth 5.3
 • Tárolási kapacitás: 128 Mb (16 Mb)
 • Kijelző: 1,43 hüvelykes AMOLED kijelző, 466x466 felbontás
 • Akkumulátor kapacitás: 220mAh
 • Az akkumulátor élettartama: akár 7 nap
 • Rendszerkövetelmények: Android 6.0 és újabb; iOS 11.0 és újabb
 • Porálló / vízálló minősítés: IP68
 • APP név: Haylou Fun
 • Sport módok: 105 sportmód (futás, kerékpározás, jóga stb.)
 • Jellemzők: Bluetooth hívás, pulzusszám figyelés, vér oxigénszintjének érzékelése, érzelemérzékelés, stresszérzékelés, alvásérzékelés
 • Nyelvek: Angol, egyszerűsített kínai, portugál, orosz, lengyel, spanyol, olasz, fehérorosz, vietnámi, ukrán, francia, német, francia, török, olasz
Termék részletei
8884

Adatlap

Szín
Ezüst
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: