Összes TOP termék

GoPro Hero 12 Black

 

Szállítási idő: 3-5 munkanap

 

Szállítási díj: 2000 Ft (Budapesten belül: Ingyenes)

Leírás
Hihetetlen képminőség, még jobb HyperSmooth videóstabilizáció és hatalmas akkumulátorteljesítmény nő össze a legújabb és legjobb GoPro-ban - HERO12 Black-ben.
Ez a kamera kategóriájában a legjobb 5.3K videót készít és hozzáadja a High Dynamic Range (HDR) technológiát, hogy a különleges utazásokat és a mindennapi pillanatokat még részletesebben rögzítse. Az új, fejlett energiakezelésének köszönhetően pedig 2x hosszabb folyamatos rögzítést tesz lehetővé 5.3K60 felbontással (70 percig).

Erős, könnyű és könnyen felszerelhető a kéz nélküli felvételhez, bármilyen helyszínen (szárazföldön vagy vízen) készen áll, míg az előrehaladott videóstabilizáció gondoskodik róla, hogy a felvételek simák legyenek a nehéz terepen is. Rögzítés után egyszerűen csatlakoztasd a GoPro kamerát. Amíg töltődik, a felvételeid automatikusan feltöltődnek a felhőbe, és egy kiemelt videóként elküldik a telefonodra, így újraélheted kalandodat és megoszthatod a mókát.

Legfontosabb tulajdonságok:

5.3K60 + 4K120 felbontás

HyperSmooth 6.0 Video stabilizálás

HDR Fotó+ Videó

8:7 képarány

Vízálló (10m)

Akár 2x hosszabb akkumulátor-üzemidő

Kamera Specifikációk:

Videó: 

5.3K60, 4K120, 2.7K240 és még több
8x lassított felvétel
24.7MP képkivágások

Fotó:

27MP
Interval fotó
Egyszeri fotó
Éjszakai fotó
30 fps sorozat
RAW

Timelapse:

5.3K TimeWarp videó
Star Trails
Fényfestés
Vehicle Light Trails
5.3K Time Lapse videó
Time Lapse fénykép
5.3K Éjszakai Lapse videó
Éjszakai Lapse fénykép

FUNKCIÓK + ELŐNYÖK

Robusztus és Vízálló, 10 méterig: A HERO12 Black teljesen vízálló és ugyanolyan strapabíró, mint valaha. Készen áll arra, hogy rögzítse a szórakozást bármilyen kalandon. Legendás tartóssága képes elviselni a legkeményebb igényeket is, legyen szó sárról, hóból vagy vízről (akár 33 láb/10 méter mélységig). Egy vízlepergető lencsefedél még segít megszüntetni a lencsevillanást és más artefaktusokat, hogy fényképeid és videóid még lenyűgözőbbek legyenek.

2x Hosszabb Akkumulátor-üzemidő: A HERO12 Black jelentősen javult akkumulátoreffektivitása együttműködik az 1720mAh-s Enduro akkumulátorral, hogy hatalmas, 2x-es növekedést érjen el 5.3K60 videó rögzítési időben egyetlen töltéssel. 70 perc folyamatos rögzítést kapunk 5.3K60 (a legmagasabb beállításnál), plusz több mint 1,5 órát 5.3K30-nál és több mint 2,5 órát folyamatos rögzítést 1080p30-nál. Az Enduro továbbá javítja a teljesítményt hideg időjárási körülmények között az előző GoPro kamerák és akkumulátorokhoz képest.

Magas Dinamikatartományú Videó + Fotó: A HERO12 Black a képminőség terén is tovább lép előre a HDR-rel mind videók (5.3K és 4K) és fényképek esetében. Kiválóan teljesít olyan környezetekben, ahol árnyékok és erős fényegyensúly van jelen, a HDR rögzíti a jelenet finom részleteit, amelyek általában az árnyékok sötétségében vagy a fényes területeken tűnnének el. Az eredmény dinamikus felvételek valódi színekkel és pontossággal.

EGYEDÜLÁLLÓ 5.3K VIDEÓ

A 5.3K a képminőség terén kategóriájában a legjobbat nyújtja, 91%-kal több felbontással, mint a 4K. A HERO12 Black továbbá rögzít 4K, 2.7K és 1080p videófelbontásokban is.

AKÁR 8X LASSÍTÁS

4x lassítás, azaz 120 képkocka másodpercenként, hihetetlenül magas 4K felbontásban. Emellett fel tudod tornázni a lassítást 8x-re is - 240 képkocka másodpercenként - 2.7K felbontásban.

VÍZTASZÍTÓ OBJEKTÍVFEDÉL

A hidrofób lencse taszítja a vizet, hogy a felvételeid kristálytisztaak maradjanak, amikor vízben vagy.

EMMY®-DÍJJAL JUTALMAZOTT VIDEÓSTABILIZÁCIÓ

A HyperSmooth 6.0 továbbra is magasra emeli a lécet a kamerában történő videóstabilizáció terén, és lehetetlenül sima felvételeket nyújt, akár milyen döcögős is legyen a helyzet. Ráadásul ezekért az erőfeszítésekért díjat is nyer - egy Emmy® Díjat az In-Camera Szenzor és Szoftver Stabilizáció kategóriában.

AUTOBOOST 

A HyperSmooth 6.0-val a HERO12 Black automatikusan biztosítja, hogy a lehető legszélesebb képeket kapd, miközben videóstabilizációt használsz, attól függően, hogy a sebességed és a mozgásod a jelenetben.

BEÉPÍTETT HORIZON LOCK

A Horizon Lock része a HyperSmooth 6.0-nak, így könnyebb megtartani a horizontális síkot, amikor a kamera teljes 360°-ot forog.
Termék részletei
10101