Összes TOP termék
  • Új

Huawei Watch GT 5 46mm - Fekete

 

Szállítási idő: 3-5 munkanap

 

Szállítási díj: 2000 Ft (Budapesten belül: Ingyenes)

Leírás

Vezeték nélküli töltés és fordított töltés

Az óra támogatja a vezeték nélküli töltést, és a teljes feltöltés után két hétig is működhet enyhe használat mellett. Ha nem elérhető töltő, Huawei telefon is használható fordított töltéshez.

Bluetooth-hívás

Az óra Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható telefonhívásokhoz. Kényelmed érdekében elmentheted családod, barátaid és kollégáid elérhetőségeit.

Óraszámlap áruház

A Huawei Egészség alkalmazásban közel 10.000 óraszámlap érhető el megvásárlásra és letöltésre, ami a jövőben tovább bővül majd, így minden ízléshez, eseményhez és stílushoz megtalálhatod a megfelelőt.

Pontosabb edzésadatok

A pulzusmérő hardver és a GPS hardver fejlesztéseinek, valamint az algoritmusok optimalizálásának köszönhetően a pulzusmérés és a GPS helymeghatározás pontossága nagymértékben nőtt a professzionális edzések során. Például a pulzusmérés pontossága elérte az 5 bpm-et olyan edzések közben, mint az intervallumfutás és a maraton, a pontos útvonal-pozicionálás képes az egysávos futópálya lokalizálására, a valós idejű tempó- és távolság pontossága pedig piacvezető szintet ér el.

Edzésmódok

Az óra támogatja a GNNS helymeghatározást és különféle professzionális edzésmódokat kínál, mint például búvárkodás, futás, kerékpározás, úszás, triatlon, hegyi túrázás és futás. Edzésmódok széles választéka áll rendelkezésre a személyre szabáshoz.

A kedvelt edzésmódokat hozzáadhatod, a nem kívánt edzésmódokat pedig eltávolíthatod a gyakran használt módok listájáról.

RAI — A Huawei új futóképesség-értékelő rendszere

A Futóképesség-index (RAI) futórekordokat használ a futásteljesítmény értékelésére, a képesség számszerűsítésére és a szint meghatározására.

Például, miután a felhasználó befejezett egy versenyt vagy edzést, az index segít rangsorolni (osztályozni) az összes futó között, hogy jobban érthető legyen, hogyan teljesít, és fejlődik-e a felhasználó. A valós idejű RAI az aktuális állapotodat jelzi, amely a futási képesség szintjét jelenti, az aznapi futás befejezése után (tehát ez ingadozni fog). A legutóbbi RAI kiszámítása a legutóbbi valós idejű RAI-k alapján történik, és kiértékeli a legutóbbi az aktuális állapotot.

Ez a vadonatúj futóképesség-értékelő rendszer egy frissítési algoritmus segítségével számítja ki minden edzés után a RAI-t a pulzusszám és a tempó közötti kapcsolat alapján, még akkor is, ha a felhasználó nem feszegeti a saját határait. Ez folyamatosan tájékoztat téged futóképességed állapotáról.

Okos pulzusmérés

A Huawei intelligens pulzusmérő funkciója lehetővé teszi, hogy időben értesítést kapj, ha pulzusod túl alacsony vagy túl magas. Támogatja az éjszakai alvásfigyelést anélkül, hogy zavarna, és figyeli a pulzusszámodat a nap 24 órájában, hogy javítsa egészségedet.

Holdfázisok és árapály-változások

Az Időjárás alkalmazás tájékoztat a holdfázisról, az árapály-változásokról és a napkelte/napnyugta időpontjáról. Az asztrológiai és holdfázisok megjelennek az óralapon, amikor felemeled a csuklódat. Értékeld a természet hatalmas szépségét, és fedezd fel a természetet a funkció használatával. Az óralap képes megjeleníteni a napkelte és a napnyugta idejét minden nap, és nyolcféle holdfázist jelenít meg, például az újholdat, a teliholdat és az első negyedévet.

Időjárás figyelmeztetések

Az óra beépített barométerrel rendelkezik, amely valós időben képes nyomon követni az aktuális légnyomást. Ha a nyomás erősen megváltozik, arról időben értesülni fogsz, még a rossz idő beköszönte előtt.

- Termék típusa: Okosóra
- Támogatott operációs rendszerek: Android, iOS
- Bluetooth: Igen
- Bluetooth verzió: 5.2
- NFC: Igen
- Operációs rendszer: Harmony OS

Kijelző/vezérlés

- Kijelző típusa: AMOLED
- Képernyőátló (col): 1.43 col
- Felbontás szélesség: 466 pixel
- Felbontás magasság: 466 pixel
- Applikáció kompatibilitás: Igen

Kialakítás

- Szívritmus érzékelő: Igen
- Iránytű: Igen
- Mozgásérzékelő: Igen
- GPS: Igen
- Védelem: IP68
- Fröccsenés álló: Igen
- Egyéb funkciók: Érzelemfigyelés, Stay Fit, Automatikus SpO2 mérés, HUAWEI TruSleepTM, Ciklusnaptár, Stresszfigyelés, Légzőgyakorlatok, Zenevezérlés, Offline zene, Ébresztőóra, Stopper, Időjárás, Barométer, Holdfázis, dagály, napkelte és napnyugta, Távoli felvételkészítés (csak HUAWEI telefonokon), Bluetooth-hívás, Naptár, Bejövő hívások fogadása, Switchable multi-tasking, Értesítés üzenetekről, 100+ edzésmód, Edzések automatikus felismerése, Edzésterhelés, Útvonal importálása és exportálása

Áramellátás

- Elem/ akkumulátor típusa: Lítium-polimer akkumulátor
- Akkumulátor üzemidő: 14 nap
- Akkumulátor kapacitás: 524 mAh
- Vezeték nélküli töltés: Igen
- Töltési idő: 100 perc

Általános jellemzők

- Tok mérete: 46 mm
- Szíj méret: 22 mm
- Min. csukló méret: 140 mm
- Max. csukló méret: 210 mm
- Szélesség: 4.58 cm
- Magasság: 1.07 cm
- Mélység: 4.58 cm
- Tömeg: 0.048 kg

Termék részletei
11476

Adatlap

Szín
Fekete
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: