Összes TOP termék

Xiaomi Redmi Watch 4 - Ezüst-Szürke

 

Szállítási idő: 3-5 munkanap

 

Szállítási díj: 2000 Ft (Budapesten belül: Ingyenes)

Leírás
A Redmi Watch 4 egy ultranagy, 1,97 hüvelykes AMOLED kijelzővel nyűgöz le, amely LTPS 5Hz/60Hz-es frissítési frekvenciával büszkélkedhet. A kiváló alumíniumötvözet keret, a forgatható korona és a gyors szíjcsere rendszer kiemeli ennek az okosórának a kifinomult kialakítását. A lenyűgöző, akár 20 napos akkumulátor-üzemidővel (Always-On-Display funkció nélkül) a Redmi Watch 4 nemcsak vizuálisan lenyűgöző, hanem rendkívül praktikus felhasználói élményt is nyújt.

Vizuális ragyogás és kiváló minőségű design

A Redmi Watch 4 ultranagy, 1,97 hüvelykes AMOLED kijelzője nemcsak lenyűgöző megjelenítést, hanem lenyűgöző, LTPS 5Hz / 60Hz-es frissítési frekvenciát is biztosít. A kiváló alumíniumötvözet keret nemcsak robusztus felépítést, hanem vonzó esztétikai megjelenést is kölcsönöz az okosórának. A forgatható korona és a gyors szíjcsere-rendszer lehetővé teszi az egyszerű testreszabást az egyéni stílusodhoz.

Hosszú akkumulátor-üzemidő és Bluetooth-hívások

Az akár 20 napos akkumulátor-üzemidővel (Always-On-Display funkció nélkül) a Redmi Watch 4 megbízható társ a mindennapi használatban. A Bluetooth-hívás támogatása kibővíti a funkcionalitást, és lehetővé teszi, hogy közvetlenül az okosóráról indíts és fogadj hívásokat.

Pontos helymeghatározás az 5 GNSS-rendszernek köszönhetően

A Redmi Watch 4 5 GNSS-rendszert támogat, köztük a GPS-t, a GLONASS-t, a Galileót, a QZSS-t és a Beidou-t. Ez az átfogó navigációs technológia pontos és megbízható helymeghatározást biztosít, bárhová is vezessen a kalandod.

Fejlett egészségügyi és edzéskövetés

Az okosóra sokoldalúan elemzi az egészségügyi és fitneszadatokat, beleértve a pulzusszámot, a testmozgást, az alvási szokásokat és még sok mást. Ez azt jelenti, hogy mindig átfogó képet kaphatsz fizikai állapotodról, és optimalizálhatod edzésedet.

Funkciók széles választéka egy pillantásra

A Redmi Watch 4 legfontosabb funkciói közé tartozik a sportkövetés, a vér oxigénszintjének mérése, a pulzusszám figyelése, az alvás és a stressz követése, a kameravezérlés, az iránytű és még sok más.

A Redmi Watch 4 a vizuális ragyogást, a kiváló minőségű dizájnt és a fejlett technológiát ötvözi egy lenyűgöző okosóra létrehozásához. Hosszú akkumulátor-üzemidejével, a Bluetooth-hívás támogatásával és a pontos helymeghatározási funkciókkal minden szempontból meggyőző felhasználói élményt nyújt. Fedezd fel a viselhető technológia következő szintjét a Redmi Watch 4-gyel.
Termék részletei
10126

Adatlap

Szín
Ezüst-Szürke
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: