Összes TOP termék

Xiaomi Redmi Buds 5 - Kék

 

Szállítási idő: 3-5 munkanap

 

Szállítási díj: 2000 Ft (Budapesten belül: Ingyenes)

Leírás

Bluetooth 5.3

A Redmi Buds 5 TWS fülhallgató a legújabb Bluetooth 5.3 technológiát használja, hogy stabil és hatékony vezeték nélküli kapcsolatot biztosítson eszközével.

Kiváló hangminőség

A nagy, 12,4 mm-es dinamikus meghajtókkal rendelkező fülhallgatók dinamikus tekercs kialakítása lenyűgöző hangminőséget biztosít. Élvezheti a gazdag, magával ragadó hangzást mély basszussal, tiszta középekkel és éles magas hangokkal a nagyszerű hallgatási élmény érdekében.

46dB zajcsökkentés

A fejlett zajcsökkentő technológiával ezek a fülhallgatók akár 46 dB-lel csökkentik a környezeti zajt, így csendes, megszakítás nélküli hallgatási élményt nyújtanak. Akár egy zajos ingázáson, akár egy forgalmas irodában tartózkodik, zavartalanul élvezheti zenéjét.

AI hívás

A Redmi Buds 5 AI hívástechnológiával van felszerelve, és a hangminőség hívás közben tiszta és természetes. Hatékonyan kommunikálhat még kihívásokkal teli környezetben is, így tökéletesek munkához vagy személyes hívásokhoz.

4 EQ hangok

Testreszabhatja hangélményét négy különböző EQ hangprofillal. Szabja testre a hangzást ízlése szerint, függetlenül attól, hogy az emelt mélyhangokat, a kiegyensúlyozott hangzást vagy a zenéhez vagy eseményéhez meghatározott hangprofilt szeretne.

Nagy akkumulátorkapacitás

A fülhallgatók zenelejátszási ideje körülbelül 10 óra (a zajcsökkentés ki van kapcsolva), a mellékelt töltődoboz pedig további 30 óra lejátszási időt biztosít. Az 500 mAh teljes akkumulátorkapacitás hosszú távú használatot biztosít gyakori töltés nélkül.
Termék részletei
10024

Adatlap

Szín
Kék
15 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: