Összes TOP termék
  • Új

Xiaomi Watch 2 - Fekete

 

Szállítási idő: 3-5 munkanap

 

Szállítási díj: 2000 Ft (Budapesten belül: Ingyenes)

Leírás

Több mint 160 féle sportmódot támogat, beleértve a professzionális síelési módot is

12 csatornás fejlett állapotfigyelő technológia*
 
Snapdragon® W5+ Gen 1 platformmal

Viselhető platform

5 rendszerű L1+L5 GNSS

Akár 65 órás akkumulátor-üzemidő 32 GB-os nagyméretű tárhellyel*

Okosabb élet

Egy új élmény

Google Wear OS

Tapasztald meg az okosabb életet a Xiaomi Watch 2 és a Google Wear OS segítségével. Élvezd a beépített Google-alkalmazásokat és a szórakoztató, praktikus, harmadik féltől származó alkalmazások széles választékát az optimalizált és rendkívül gördülékeny teljesítmény érdekében.

Google Play


Még több támogatott alkalmazás

Több, mint 200 népszerű, harmadik féltől származó alkalmazást támogat, amelyek az élet szinte minden területét lefedik.

Google Wallet

Fizess stílusosan

Hagyd otthon a pénztárcádat, egyszerűen csak érintsd meg az órádat, és fizess stílusosan szinte bárhol. A világ számos országában és régiójában már támogatott, olyan, mintha egy pénztárca lenne a csuklódon.

Google Maps

A személyes útikalauzod

A Google Maps segítségével közvetlenül az órádról élvezheted a hangalapú navigációs irányírást.  

Google Assistant

Szabadítsd fel kezeidet hangutasításokkal

A Google Assistant segítségével elvégezheted a napi feladatokat és tennivalókat, üzeneteket küldhetsz, hangutasításokkal vezérelheted otthoni okoseszközeidet, és még sok minden mást is.

Okos platform

Vezető teljesítmény

4nm-es vezető processzor

Jobb teljesítmény alacsonyabb energiafogyasztás mellett


A kis és nagy processzormagok kettős architektúrája nagy teljesítményű és alacsony energiafogyasztású autonóm kapcsolást biztosít, ami hosszú akkumulátor-üzemidőt, nagy tárhelyet és gördülékenyebb csúcsélményt biztosít.

2G + 32G

Extra nagy tárhely


Az LPDDR4X és eMMC memóriával a Xiaomi Watch 2 lenyűgöző tárolási teljesítményt és egy okostelefonhoz hasonló helyet kínál. Tölts le annyi óralapot és harmadik féltől származó alkalmazást, amennyit csak szeretnél, nem is beszélve az összes kedvenc zeneszámodról, hogy az edzésednek lendületet adhass.

Hi-Res Audio zene*

1000+ dal

Akár 65 órás akkumulátor-üzemidő

Mágneses töltés


A 495mAh kapacitású akkumulátorral és a Qualcomm hibrid kialakításával a Xiaomi Watch 2 hosszan tartó energiát biztosít.

Okos monitorozás

Egészségesebb élet
 
160+ sportmód Több, mint 160 sportmódot támogat egy optimalizált professzionális algoritmus modellel, amely biztosítja a pontosabb edzési adatokat, így edzéseid tudományosabbak és eredményesebbek lehetnek.  

Professzionális síelési mód


A teljesítményadatok és a helymeghatározás pontos megjelenítése

Az új professzionális síelési móddal megörökítheted és rögzíthetied az egyes siklások távolságát és átlagsebességét.

Nézz meg még több adatot az eredményoldalon, és gyűjtsd be a "Síútvonal-térkép"-et.

5 rendszerű L1+L5 GNSS


Javított helymeghatározási pontosság

Google Maps-szel integrálva a Xiaomi Watch 2 kiválóan navigál az olyan speciális környezetekben is, mint a magas épületek között vagy akár a dzsungelben, és egyértelmű információkat gyűjt a mozgás távolságáról, sebességéről és az útvonalról.

5ATM vízállóság*

Ne félj a víztől! Viseld esőben futás közben vagy úszás közben a pontosabb edzésadatokért.
 
Továbbfejlesztett

12 csatornás PPG monitorozás

+4.70%

Szívritmus pontosság


A Xiaomi Watch 2 12 csatornás PPG-monitorozással rendelkezik, hogy gyorsabban és pontosabban nyomon követhesse a pulzusszámot, a vér oxigénszaturációját és a stressz-szintet. Emellett erősebb interferencia-elleni képességekkel rendelkezik, hogy nagyobb pontossággal azonosítsa az alvási mintáidat.

Egész napos egészségvédelem

   
Tudományos alvásfigyelés: Rögzítsd az alvásciklusodat, hogy célzott tanácsokat kapj az alvásod javításához.
Női egészségügyi menedzsment: Nyomon követi a menstruációs adatokat a telefonodon, és megjósolja a menstruációs ciklusodat.
Egész napos vér oxigénszaturáció monitorozás: Küldj rezgésjelzést*, ha a vér oxigéntelítettsége túl alacsony.
Légzőgyakorlatok: Stresszesnek érzed magad? Kövess egy vezetett légzőgyakorlatot, hogy ellazulj és újra koncentrálhass*.
Egész napos stresszfigyelés: Alaposabb egész napos nyomásfigyelés és részletesebb állapotjelzés.
Szívritmus-monitorozás egész nap*: A többféle pulzusszám-figyelési mód és a rendellenes pulzusszámra vonatkozó figyelmeztetések segítenek megvédeni a szív egészségét.

Milyen állathoz hasonlóan alszol?


Aludj az órával a csuklódon 7 egymást követő éjszakán át, hogy még pontosabb alváselemzést kapj a Mi Fitness alkalmazás segítségével. Alvási szokásaid alapján egy "alvó állattal" párosítunk össze, amely segít szemléltetni az alvási stílusod.  

Maradj biztonságban a vészhelyzeti támogatás segítségével


Segélyhívás vészhelyzetben

Hirtelen fellépő fizikai diszkomfort, a személyes biztonságot fenyegető veszély vagy egyéb előre nem látható helyzetek esetén nyomd meg az alsó gombot háromszor egymás után, hogy azonnal tárcsázz egy segélyhívó kontaktot.

Segélyhívás balesetet követően*

Egy véletlen esés esetén a Xiaomi Watch 2 automatikusan felhívja a segélyhívó kontaktokat, és SMS-ben elküldi a tartózkodási helyed.

Egészségügyi adatok kéznél


A Xiaomi által kifejlesztett algoritmus és a Mi Fitness alkalmazás segítségével a Xiaomi Watch 2 nagyobb pontossággal képes nyomon követni az egészségügyi állapotodat. Emellett támogatja a felhasználók által világszerte kedvelt edzésalkalmazások széles skáláját, köztük a Strava és a Suunto alkalmazásokat.

 
Okos tervezés

Új stílus
 
1.43" AMOLED kijelző

Dobd fel okosabb külsőd

A nagyméretű AMOLED retina kijelző kristálytiszta megjelenítést biztosít, így több részletet láthatsz egyetlen pillantással.

Felbontás: 466×466 - PPI 326
 
Könnyű alumínium ötvözetből készült készüléktest

Áramvonalas kialakítás


A Xiaomi Watch 2 könnyű alumíniumötvözetből készült készülékteste két stílusos színválasztékban kapható, a modern, high-tech esztétika érdekében. A klasszikus, két oldalon gombokkal ellátott elrendezés tökéletesen kiegészíti a különböző stílusú szíjakat és óralapokat, így bármilyen alkalomra megfelelő viseletet biztosít.

Sokoldalú megjelenés


Minden személyiségnek


Kényeztesd magad az egyedi anyagokból készült szíjválasztékok sokaságával, amelyek mindegyike kifinomult érzést nyújt, és a jó ízlés megtestesítője. 
Keverd és kombináld a különböző óralapokkal, és mutasd meg egyedi stílusodat.
 

Multifunkcionális óralapok


Testreszabható, ahogyan csak szeretnéd


Személyre szabhatod órádat a praktikus és szemet gyönyörködtető, beépített multifunkciós óralapokkal és számtalan harmadik féltől származó opcióval.

Új környezetvédelmi téma Az új óralapokon veszélyeztetett állatokat, növényeket és szárazföldi tájképeket ábrázoló minták jelennek meg, amelyek felhívják a figyelmet a környezetre, és ezzel hozzájárulnak a környezettudatos tevékenységekhez.

Távoli kamera

Előnézet a csuklódon

Támogatja a távoli fényképezést, videózást és előnézetet*. Nem kell mások segítségét kérned - akár időzített felvételeket is készíthetsz a 3 és 5 másodperces időzítővel.

Hívások fogadása a csuklódról

Maradj mindig kapcsolatban

Szinkronizálja a telefon értesítéseit Bluetooth®-on keresztül. A beépített mikrofon és hangszóró segítségével könnyedén válaszolhatsz hívásokra az órádon.

Termék részletei
10538

Adatlap

Szín
Fekete
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: